ENNAKKOMYYNTI: Semmosta touhua – kirja

25,00  sis. ALV

Semmosta touhua – Pekka Herlevin tarina

Kuvaus

Huhtikuussa 2023 ilmestyy kirja, joka kertoo metallimies, rekkakuski ja yrittäjä Pekka Herlevin elämästä. Pekka on käsityöläinen ilman sormia, maailmanmatkaaja ilman kielipäätä, eikä hän omien sanojensa mukaan osaa lukea tai kirjoittaa – mutta mahdoton tarinaniskijä mies kyllä on!

Semmosta touhua -kirja kertoo Pekan omintakeisesta matkasta Kälviän Passojan kylältä Euroopan Tractor Pulling -areenoille. Ja tässä tarinassa ei säästellä sanoja, naurua tai tunteita! Kirjassa kuuluu dieselmoottorin hurina, yhdessä tekemisen ilo ja kaikki se hulvaton elämä, joka Pekan, hänen vaimonsa Tummun ja suuren perheen arkeen mahtuu. Kirja on tarina selviytymisestä, pärjäämisestä, oman tien löytämisestä – ja ennen muuta rakkaudesta.

Tummunkaupasta ennakkoon 31.8. mennessä kirjan ostaneet hemmotellaan Pekan omistuskirjoituksella (rasvainen peukalonjälki siitä kädestä, jossa on peukalo).

Lisäksi 100 ensimmäistä tilaajaa saavat kirjaansa yksilöllisen numeroinnin Pekan kynästä (joka saattaa olla hitsipuikko, venttiili, tummun virkkuukoukku tai jotain aivan muuta).

Kirja toimitetaan huhtikuussa 2023.

Pssst! Haluatko tuotteesi lahjapakettiin? Muista mainita siitä Tummulle kassalla Tilauksen kommenteissa!